Prev
Next
  • despre RobilixWeb

  • abordarea standardului international

  • companii partenere

1
2
3

despre robilix

Ma numesc Robert Lixandru, proprietarul Robilix.ro, o companie de creare websiteuri si aplicatii de internet profesionale, care sprijina companiile interne si internationale in prezentarea afacerilor lor pe autostrada digitala. Din 1999, am inceput sa lucrez in companii specializate im web design: Click & Go, MCD InfoNet, Robilix WEB si am colaborat cu companii din alte tari. Ca si web designer profesionist m-am gandit ca nevoia de fotografii de calitate este cu adevarat esentiala. Acesta este modul in care am dezvoltat un nou hobby: fotografia digitala, realizand o pagina web cu unele dintre fotografii www.fotolix.ro.

abordarea standardului international

Robilix.ro si-a extins activitatile nu numai in interiorul granitelor din Romania, numele nostru este bine cunoscut in ambele retele nationale si internationale. Calitatea inalta a muncii pe care Robilix.ro o furnizeaza clientilor sai a dus la parteneriate stranse cu companii din diferite tari precum Germania, Ungaria, Franta, Olanda, Suedia etc. Acestea parteneriate dovedesc ca Robilix.ro este o companie solida, orientata la nivel international, oferind standarde ridicate la nivel european.

Nu ezitati sa aruncati o privire peste lucrarile realizate.

robilix web

lucrari realizate

portofoliu

Please feel free to take a look at our work anytime. There you will find a list of websites that are only part of our huge portfolio.

companie partenera

BRIELmedia

Incepand cu anul 2004 RobilixWeb a avut un partener, HB-Internetservice Germania. Impreuna am dezvoltat proiecte de inalta calitate.

sa ne cunoastem

contact

Daca aveti intrebari de orice fel, va rugam sa ne contactati folosind detaliile din pagina de contact.